Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Alvar Aalto -säätiö haluaa omalta osaltaan toimia vastuullisesti ja varmistaa, ettei koronavirusta levitetä säätiön museokohteiden kautta.

Alvar Aalto -säätiön museokohteet, Alvar Aallon kotitalo ja Alvar Aallon ateljee ovat suljettuina 30.11.2020 -31.1.2021. Päätös pohjautuu Helsingin kaupungin linjaukseen.

Verkkokaupan kautta pääsylipun ostaneille asiakkaille rahat palautetaan automaattisesti viikon sisällä. Mahdolliset tiedustelut pääsylippuihin liittyen: shop@alvaraalto.fi

Jyväskylässä sijaitseva Alvar Aalto -museo on avoinna yleisölle, mutta mahdollisten yksityistilaisuuksien osalta henkilömäärä on rajattu museon tiloissa max. 10 henkilöön / ryhmä 17.1.2021 saakka. Rajoitus pohjautuu Jyväskylän kaupungin antamaan ohjeistukseen.

Alvar Aalto -museon perusnäyttely on nyt suljettu, mutta museon galleriassa on parhaillaan esillä näyttely Haave museosta. Alvar Aallon museosuunnitelmat. Toivomme, että asiakkaat käyttävät kasvomaskia museovierailun aikana.

Tiedotamme aiheesta tilanteen mahdollisesti muuttuessa.

Alvar Aallon kotitalon ja Alvar Aallon ateljeen ollessa suljettuina, voi arkkitehtuuriin ja muotoiluun tutustua sähköisten kanaviemme kautta. Museokohteiden tunnelmiin voi astua kohteista tehtyjen videoesittelyjen välityksellä.

Verkkosivujemme Alvar Aallon työt -osiosta löytyy myös mielenkiintoinen valikoima modernin arkkitehtuurin merkkiteoksia ja muotoilun klassikkoja.

Nyt joulun alla hyvä hetki tutustua myös verkkokauppamme valikoimiin ja tehdä ostoksia osoitteessa: shop.alvaraalto.fi

 

Lisätietoja:
Alvar Aallon kotitalo ja Alvar Aallon ateljee:
puh. 09 481 350
riihitie@alvaraalto.fi

Alvar Aalto -museo
puh. 040 135 6210
museum@alvaraalto.fi

www.alvaraalto.fi

 

Kuva: Alvar Aallon kotitalo (1935-36). Valokuva Maija Holma © Alvar Aalto -säätiö.

Uutista päivitetty 14.12.2020 ja 8.1.2021.