Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Alvar Aalto -säätiö toimii paremman arkiympäristön ja muotoilukulttuurin hyväksi lähtökohtanaan Alvar Aallon ja hänen elämäntyönsä humanistiset ja ekologiset arvot. Säätiö vastaa Alvar Aalto -museon ja Alvar Aalto -akatemian toiminnasta.

Alvar Aalto -museo toimii kahdessa kaupungissa, Jyväskylässä ja Helsingissä, joissa sillä on neljä yleisölle avointa kohdetta. Jyväskylässä sijaitseva rakennustaiteen ja muotoilun erikoismuseo on Aalto-informaation kansallinen ja kansainvälinen keskus. Alvar Aalto -akatemia ja museon rakennusperintöyksikkö sijaitsevat Helsingissä.

Alvar Aalto -säätiö hakee

JOHTAJAA

Säätiön johtaja toimii myös Alvar Aalto -museon johtajana.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, käytännössä osoitettu johtamistaito ja perehtyneisyys museoalaan. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä hyvä englannin ja ruotsin kielen taito. Tohtorin tutkinto, vaadittua laajempi kielitaito sekä kokemus talous- ja henkilöstöhallinnosta ovat hakijalle eduksi.

Tehtävän menestyksellistä hoitamista edesauttavat laaja-alainen arkkitehtuuri- ja kulttuurialan tuntemus, monipuolinen museotyökokemus, kokemus kansainvälisestä yhteistyöstä ja alan kansainvälisen toimintaympäristön tuntemus sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen varapuheenjohtaja Päivi Hovi-Wasastjerna, puh. 050 368 4168.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 24.1.2013 mennessä osoitteella Alvar Aalto -säätiö / Talouspäällikkö Pirjo Olin, Tiilimäki 20, 00330 Helsinki tai sähköpostitse pirjo.olin@alvaraalto.fi. Hakemukseen pyydetään liittämään CV ja mahdollinen julkaisuluettelo.