Siirry pääsisältöön

Kalenteri

alvar-aalto-museoAlvar Aalto -säätiö toimii paremman arkiympäristön ja muotoilukulttuurin hyväksi lähtökohtanaan Alvar Aallon ja hänen elämäntyönsä humanistiset ja ekologiset arvot. Säätiö vastaa Alvar Aalto -museon, rakennusperintöyksikön ja Alvar Aalto -akatemian toiminnasta.

Alvar Aalto -museolla on Helsingissä kaksi omaa museokohdetta, Alvar Aallon kotitalo (Riihitie 20) ja Alvar Aallon ateljee (Tiilimäki 20). Kohteissa käy vuosittain noin 12 000 kävijää kaikkialta maailmasta. Museo järjestää erityisryhmille asiantuntijaopastuksia myös muihin Aalto-kohteisiin.

Alvar Aalto -säätiö hakee

ARKKITEHTUURI- JA MUOTOILUOPASTA

Alvar Aalto -museon Helsingin kohteisiin. Oppaan tehtäviin kuuluu arkkitehtuuri- ja muotoiluopastus ja museokaupan hoito Riihitiellä ja Tiilimäessä.

Hakijalta edellytämme perehtyneisyyttä arkkitehtuurin ja muotoilun historiaan sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Muu kielitaito (erityisesti japani) ja alan koulutus lasketaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa säätiön ja museon johtaja Tommi Lindh puh. 044 562 1625, sähköposti tommi.lindh@alvaraalto.fi.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 18.9.2013 mennessä osoitteella Alvar Aalto -säätiö, talouspäällikkö Pirjo Olin, Tiilimäki 20, 00330 Helsinki tai sähköpostitse osoitteeseen pirjo.olin@alvaraalto.fi. Hakemukseen pyydetään liittämään CV.