Siirry pääsisältöön

Kalenteri

alvaraaltomuseo_maijaholma

Alvar Aalto -museo. Kuva: Maija Holma /Alvar Aalto -museo.

Keski-Suomen asukkaat pääsevät jälleen vierailemaan ilmaiseksi Jyväskylän museoissa kirjastokorttiaan näyttämällä. Alvar Aalto -museon lisäksi kirjastokorttikampanjassa ovat mukana Jyväskylän taidemuseo, Keski-Suomen museo ja Suomen käsityön museo. Kampanja on käynnissä 1.11.2016–31.1.2017.

Talvikauden aikana Alvar Aalto -museossa voi tutustua Aallon laajaa tuotantoa ja elämäntyötä esittelevään perusnäyttelyyn. Museon Galleriassa on esillä 20.11. saakka Making Places -näyttely, joka tarkastelee taiwanilaisen arkkitehtitoimiston Fieldoffice Architects kädenjälkeä ja ihmislähtöistä tekemisen kulttuuria. Marraskuun lopussa, 25.11., Galleriassa avataan suomalaista nykyarkkitehtuuria esittelevä Kaksivuotiskatsaus 2016 -näyttely.

Kirjastokorttikampanja sai alkunsa syksyllä 2012 järjestetystä Tulevaisuuden museo -yleisötilaisuudesta, jossa tuli esille toive päästä ilmaiseksi museoihin. Kirjastokortti valikoitui sisäänpääsyn välineeksi, koska se on ilmainen, paikallinen ja kaikkien asukkaiden saatavissa. Kampanja on saanut kaupunkilaisilta positiivista palautetta ja tuonut uusia asiakkaita museoihin.

Lue lisää kirjastokorttikampanjasta.

Alvar Aalto -museo
Alvar Aallon katu 7, Jyväskylä
avoinna ti–su klo 11–18
www.alvaraalto.fi

Lisätietoja:
asiakaspalveluvastaava Pia Poskiparta, Alvar Aalto -museo, puh. 040 135 6210, pia.poskiparta(at)alvaraalto.fi