Siirry pääsisältöön

Kalenteri

International Alvar Aalto Café 2014.

Kansainvälinen Alvar Aalto Café 2014.

Kansainvälinen Alvar Aalto Café -seminaari Abundance kokoaa arkkitehtuuri- ja muotoiluväen tulevana viikonloppuna 30.–31.8.2014 Jyväskylään. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana pohditaan arkkitehtuurin ja muotoilun tulevaisuutta kuuden kansainvälisen luennoitsijan johdolla. Avoimille yleisöluennoille odotetaan satoja arkkitehtuurin ja muotoilun ystäviä niin Suomesta kuin muualta maailmasta.

”Ensimmäistä kertaa järjestettävä Alvar Aalto Café avaa ovet kaikille arkkitehtuurista ja muotoilusta kiinnostuneille. Tänä vuonna yleisölle avoin tapahtuma täyttyy sekä paikallisesta että kansainvälisestä osaamisesta, kun Abundanceen saapuu osanottajia neljästätoista eri maasta”, sanoo Alvar Aalto -akatemian johtaja Esa Laaksonen.

Pääpuhujana nähdään Suomessa ensimmäistä kertaa luennoiva Harvardin yliopiston arkkitehtuuriteorian ja -kritiikin professori Sanford Kwinter. Kwinterin ohessa puheenvuoron saavat Guggenheim Labissä toiminut australialainen liikennesuunnittelija Rachel Smith, arkkitehtuurikriitikko ja kuraattori Marco Brizzi sekä hollantilaisen MVRDV arkkitehti- ja kaupunkisuunnittelutoimiston arkkitehti Klaas Hofman. Muotoiluosaamista edustavat Politecnico di Milanon professori Luisa Collina sekä sisustusarkkitehti ja muotoilija Esa Vesmanen.

Tapahtuman järjestäjänä toimii Alvar Aalto -akatemia. Luennoille on vapaa sisäänpääsy ja ne ovat englanninkielisiä.

Lue lisää lehdistötiedotteesta.

Tietoa tapahtumasta, ohjelmasta sekä luennoitsijoista löydät Alvar Aalto Cafén internetsivuilta osoitteesta http://abundance2014.splashthat.com/

Lisätietoja:

johdon assistentti Merja Vainio,
merja.h.vainio(a)alvaraalto.fi,
puh. +358 400 772 636

Alvar Aalto -akatemian johtaja Esa Laaksonen,
esa.laaksonen(a)alvaraalto.fi,
puh. +358 50 555 7330